Tarieven 2022

Intake + behandeling:      (60 tot 90 minuten)                               € 75,00

De intake bestaat uit een intakeformulier en verschillende observaties, daarna volgt de eerste behandeling aan de hand van de informatie uit de intake.

Losse behandeling:            (45 tot 60 minuten)                                € 65,00

Een complete behandeling geheel afgestemd op je paard, de informatie die we hebben vanuit de vorige behandelingen en de ‘problemen’ die jullie tegen zijn gekomen in de training of bij het samen zijn.

Boostpakket:                                                                                      € 175

Drie losse behandelingen binnen twee maanden, voor een echte Cranio sacrale boost aan je paard, meestal is dit aan te raden voor de eerste drie keren. Hiermee ga je echt verschil zien, zeker met de foto’s die we maken voor en na de behandelingen.

Jaarabonnement:                                                                             € 600

Een jaar lang kom ik elke maand bij je langs voor een behandeling. Dit is goed voor het structureel soepel houden van je paard om blessures of grotere blokkades voor te zijn. Elke behandeling is anders omdat we afstemmen op de gebeurtenissen en training van die maand. Je paard wordt super soepel in zijn lijf en jullie krijgen ongetwijfeld een sterkere band.

10 strippenkaart:                                                                         € 550

Tien losse behandelingen die je zelf in mag zetten, wanneer jij het wilt of wanneer het nodig is. Geldig voor één adres, dus ook voor meerdere paarden of voor een stalgenootje. Let op, dit zijn losse behandelingen, dus je paard heeft wel eerst een intake nodig. Twee jaar na aankoop verloopt de strippenkaart.

  • Alle bedragen betaal je in één keer en restitutie is niet mogelijk.

REISKOSTEN

Let’S Horse rekent geen reiskosten tot 10 km (vanaf postcode 8172XD), daarbuiten 0,25 per kilometer.