Tarieven 2023

Opstartpakket:           (aanrader)                                                 € 175

Een uitgebreide intake + drie behandelingen binnen twee maanden (ongeveer om de twee weken) én een meting met de Biotensor voor extra informatie. Eventuele ondersteuning met aromatherapie.

In deze twee maanden duiken we samen ‘in je paard’. We beginnen aan de reis naar meer verbinding en balans. Aan het eind deel ik mijn bevindingen in een verslag inclusief voor en na foto’s.

Daarna bespreek ik graag samen met jou hoe het traject zich voort gaat zetten. De start gezet is voor meer ontspanning en weer zorgeloos en vrij kunnen zijn, samen met je paard.

Vervolgtraject, Jaarabonnement:     (aanrader)                     € 600

Een jaar lang kom ik elke maand bij je langs voor een behandeling. Dit is goed voor het structureel soepel houden van je paard om blessures of grotere blokkades voor te zijn. Elke behandeling is anders omdat we afstemmen op de gebeurtenissen en training van die maand. Je paard wordt super soepel in zijn lijf en jullie krijgen ongetwijfeld een sterkere band, meer verbinding en balans. (Let op, dit is een vervolgtraject, dus je paard heeft wel eerst een opstartpakket nodig).

Vervolgtraject, 10 strippenkaart:                                                 € 550

Tien losse behandelingen die je zelf in mag zetten, wanneer jij het wilt of wanneer het nodig is. Geldig voor één adres, dus ook voor meerdere paarden of voor een stalgenootje. (dit is een vervolgtraject, dus je paard heeft wel eerst een opstartpakket nodig). Twee jaar na aankoop verloopt de strippenkaart.

Intake + behandeling:                                                            € 75,00

De intake bestaat uit een intakeformulier en verschillende observaties, daarna volgt de eerste behandeling aan de hand van de informatie uit de intake.

Losse behandeling:                                                                 € 65,00

Een complete behandeling geheel afgestemd op je paard, de informatie die we hebben vanuit de vorige behandelingen en de ‘problemen’ die jullie tegen zijn gekomen in de training of bij het samen zijn.

Losse meting Biotensor:                                                       €35

Doormeting van lichaam en middelen, met behulp van haren en foto’s. Je kan deze opsturen of ik kan ze meenemen bij een bezoek. Inclusief telefonisch contact en een verslag van de meting.

  • Alle bedragen betaal je in één keer en restitutie is niet mogelijk.

REISKOSTEN

Let’S Horse rekent geen reiskosten tot 10 km (vanaf postcode 8172XD), daarbuiten 0,25 per kilometer.